Noor van de Wetering studeerde aan het Koninklijk Conservatorium bij Ali Groen (bachelor 2005) en aan het Fontys conservatorium bij Herman Vincken (master 2007). Zij volgde diverse lessen en masterclasses bij o.a. Alexei Ogrintchouk, Bart Schneemann, Ernest Rombout, Frank de Bruine, Frank Minderaa, Omar Zoboli en Paul Goodwin. Ook kreeg zij met haar ensembles kamermuziekcoachings van onder andere Chris Duindam, Herman Jeurissen en Johan Steinmann.Naast het spelen bij diverse (begeleidings) orkesten als het kamerorkest Continuo, het Nederlands Begeleidingsorkest, Ty Kamerorkest, Stichting Bachcantates Tilburg en het Brabants Orkest, speelt zij sinds 2014 in hobokwartet Driekwartplus.

Na haar conservatoriumopleiding is Noor zich ook gaan verbreden binnen het culturele veld. Zij volgde hiervoor de HBO masteropleiding Kunst en Educatie die zij in 2009 afsloot. Noor heeft een passie voor muziekeducatie in brede zin en werkt, naast haar muzikale bezigheden o.a. voor Stichting Leerorkest, Klassiek Rondom de Klas en Alliantie Muziekeducatie Amsterdam.

Esther Damsma- in ’t Groen

Esther Damsma – in ‘t Groen is violiste, viooldocente en psychologe gespecialiseerd in podiumpsychologie. Esther heeft vioollessen gehad van Ineke Bredenhorst, Mary O’Reilly, Emmy Verhey, Marguerite de Waal en Eeva Koskinen. Ze behaalde haar bachelor viool in 2010. Esther speelt in verschillende kamermuziekensembles: Hobokwartet driekwartplus, Paulus Ensemble, Rodinia en Jaklavo. Ze speelt samen met Peter Faber in de theatervoorstelling Ali Baba en de 40 rovers.

Als viooldocente is Esther aangesloten bij de ESTA (European String Teachers Association). Ze zit in de eindredactie van het blad Arco. Verder is zij artistiek leider van Muziek in de Wijk Zuilen, een sociaal muziekeducatieproject in de Utrechtse wijk Zuilen. Esther leidt het orkest van Muziek in de Wijk en componeert/arrangeert muziek op maat voor het project. Ook dirigeert ze het voorbereidend ensemble Da Capo bij de vereniging Viotta Jeugdorkesten in Den Haag.

Irma Haverkamp studeerde aan de conservatoria te Zwolle, Utrecht, Rotterdam en New York, bij Michael Dobrowolski, Nobuko Imai, Vladimir Mendelssohn en Karen Ritscher. Zij nam deel aan verschillende muziekfestivals zoals Tanglewood (U.S.A.) en de masterclass voor strijkkwartetten op het Orlando Festival. In 1988 maakte zij deel uit van het E.C.B.O.( European Community Baroque Orchestra) waarmee zij een tournee door Europa maakte. Vele jaren remplaceerde zij in de verschillende Radio-Orkesten, het Brabants Orkest en het Gelders Orkest maar legt zich nu vooral toe op het uitvoeren en vaak ook opnemen van kamermuziek, zowel modern, romantisch, klassiek (Basho Ensemble, Hobokwartet Driekwartplus, Indigo Ensemble) als barok (Holland Bach Orchestra, Musica Ad Rhenum, The Northern Consort, Concerto Barocco). Momenteel is zij ook aanvoerster van de altviolen van het Promenade Orkest, het Nederlands Begeleidings Orkest, Ensemble Conservatoire en het NASKA.

Winde Reijnders speelde haar eerste cellonoten op 11-jarige leeftijd bij de Hongaarse Maria Lenski. Op haar 15de kreeg ze les van Jaap Kruithof, de leraar bij wie zij ook afstudeerde in 2001 aan het Lemmensinstituut te Leuven (B). Als snel ontdekte ze dat het spelen in een orkest leuk is – in de Jonge Filharmonie, het belangrijkste jeugdorkest in België – maar dat haar hart echt ligt bij het spelen van kamermuziek. Zij draagt de kamermuziekcoaches Wim de Moor, Paul Beelaerts, Ervin Schiffer en Roel Dieltiens een warm hart toe.
Tot 2005 studeerde Winde verder bij Ran Varon in Utrecht. Zij volgde masterclasses bij Jeroen Reuling, Timora Rosler, Marcio Carneiro, Jeroen den Herder, Elias Arizcuren en Raphael Walfisch. Daarbij speelde zij in zeer diverse kamermuziekensembles ( Daltoniakwartet, Knipoogduo) waarbij zij een voorkeur heeft voor het repertoire van de twintigste eeuw.
Momenteel is Winde als bevlogen docente verbonden aan de sociale muziekeducatieprojecten Muziek in de Wijk en de Muziekroute, heeft zij een eigen lespraktijk en geeft zij les bij de Utrechtse Muziekschool. Zij speelt regelmatig miniconcertjes (belevingen) voor peuters.